If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колеги да издам една тайна!?Вчера се видях с Боби,почива си човечеца и та пихме по бири(е той по-малко,щот не му се отдава).Ама като цяло е добре и се шляе из Приморско. Та скоро го чакайте....като си отпочине де.
Ако се оплакваш, че на него не му се отдава - викни ме мене и заръчай две дежурни коли на "Бургаско пиво" на стенд-бай и почваме.
Относно 164 тс!
1-Гриша не си седна на гъза с таз алфа.То не бе бартери,не бе продавания не бе чудо.
2-платете данаците на колата защото ми бърка счетоводството на фирмата.
3-правите бели с колата и всичко идва при мен понеже 1177 се води на мое име.
4-това е дванаистата кола на мое име на която никои не ебава да плаща данаци и взе да ми писва всякя година да плащам по 1000 и кусур лева за да си очистя партидата.
5-ако до 2 седмици не доиде някои да му извадя нов талон и да я прехвърля ще я приберат в Търгови6те.
Бах маа и кола аз фатална.Кои крив кои прав колегите да преценят.
Относно 164 тс!
1-Гриша не си седна на гъза с таз алфа.То не бе бартери,не бе продавания не бе чудо.
2-платете данаците на колата защото ми бърка счетоводството на фирмата.
3-правите бели с колата и всичко идва при мен понеже 1177 се води на мое име.
4-това е дванаистата кола на мое име на която никои не ебава да плаща данаци и взе да ми писва всякя година да плащам по 1000 и кусур лева за да си очистя партидата.
5-ако до 2 седмици не доиде някои да му извадя нов талон и да я прехвърля ще я приберат в Търгови6те.
Бах маа и кола аз фатална.Кои крив кои прав колегите да преценят.
Писах ти и по скайп,от месеци те издирвам и те търся да я прехвърлим,но ти не ме е*аваш за нищо,за 2008 ще покрия пътния данък за 3 месеца (когато колата е била в мен) вие искате да плащам и вашите данъци,демек за цялата година,но не е правилно ба маа Това е от мен за тази година се разбери с момчето на което съм я продал,оставил съм ти в скайп телефона му,дал съм на него твоя,извади един талон и ще я прехвърлите и той иска да я прехвърлите,от моя страна каквото имам да давам ще дам нямаш проблеми,но постъпвай и ти малко колегиално,обещал си ми от поне 7-8 месеца,че ще извадиш малък талон (стария ми го откраднаха полицаите),но още няма малък талон не мисля че е нужно да занимаваме колегите с нашите работи,грозно е
Ами дал съм телефоните на 2мата да се разбират,че нещо ми писна да се занимавам с таз алфа,моля колегата от сумати време да ми извади талон и да я прехвърлим ба мааму...
А здравейте вече от София.Поздрави от морето на всички.
Отпочинах си доволно,срещнах се с готини хора,абе много добре си изкарах.
А относно бирите,радвай се, че бях с колата иначе щяхме да се омажеме.Мен с бира не можеш ме уплаши.
Сега кат се върна на село да направим една среща без колите, че в тая жега ще изпукаме ако не наблегнем на бирите - хем ще се тестваме взаимно кой може повече
Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95
Сега кат се върна на село да направим една среща без колите, че в тая жега ще изпукаме ако не наблегнем на бирите - хем ще се тестваме взаимно кой може повече
Ето как изглежда биалетка закупена от магазина на Стамболийски 155 в София след 3 седмици каране или 2000км. Добре,че карах с ниска скорост в завоя! Не ми се мисли какво щеше да се случи ако се беше откачила преди 3 дена по завойте на Петрохан!!
Ето как изглежда биалетка закупена от магазина на Стамболийски 155 в София след 3 седмици каране или 2000км. Добре,че карах с ниска скорост в завоя! Не ми се мисли какво щеше да се случи ако се беше откачила преди 3 дена по завойте на Петрохан!!
Comment